Smeceres sila Stirnu buks

Kalsnavas arborētumā 12. oktobrī jau gadskārtējā "Raganu Slotu balle"!

Naktīm kļūstot garākām un dienām īsākām, Latvijas valsts mežu Kalsnavas arborētums 12.oktobrī aicina uz gada noslēpumaināko un maģiskāko vakara sajūtu notikumu dārzā – “Raganu slotu balli 2024”.
RagSlotu_1108
"Raganu slotu balle" notiks jau astoto gadu un vēsta par vienu no arborētuma īpašajām skuju kokaugu kolekcijām, tās dekoratīvajām formām, kas veidojušās ģenētiskās mutācijas rezultātā – raganu slotām.
Pasākums sāksies plkst.18.00, ieeja teritorijā jau no plkst.17.00. Pasākuma teritorijā būs vairākas aktivitāšu stacijas: radošā studija “Košais ābols”, “Čiekura zināšanu klase”, “Pelašķa garšu laboratorija”, “Zīles izaicinājums”, “Irbenes žilbinošā smaida studija” un “Kadiķogas tirdziņš”, tajās līdz pat plkst. 22.00 būs iespēja pārbaudīt savu erudīciju, izgatavot kādu raganu aksesuāru, uzņemt skaistāko foto, tikt pie sava maģiskā tējas maisīju, kā arī pārbaudīt spēku sportiskos izaicinājumos.
Savukārt lielā skatuve “Pīlādžogas defilē” visa vakara garumā mūzikas meistara Jāņa Fabrika ritmos kustinās slotas, aicinās uz košākajiem "Miss Slota" un "Misters Slotas kāts" defilē iznācieniem, kā arī pārsteigs ar mūziķa IGO koncertu.
Visa vakara garumā dārzā būs izgaismota pastaigu taka, ugunskuri, piknika vietas, iespēja izbraukt "Gaismiņu mobīlī", kā arī darbosies svētku tirdziņš.
Ieeja maksa pasākumā: pieaugušajiem 10.00 eiro, skolēniem (1.–12.klase) 5.00 eiro, bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas.
"Raganu slotu balle" ir notikums, kur satiekas citādo sajūtu mednieki! Tiekamies?
Vairāk:: mammadaba.lv

ragnu_slotu_balle_2024_programma_1108